Een zonvakantie in Frankrijk

Genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft

zonvakantie frankrijkFrankrijk is al jaren het vakantieland waar duizenden Nederlandse toeristen heen gaan om er een vakantie door te brengen. Het is één van de populairste vakantielanden in Nederland en dat komt doordat het land heel veelzijdig is in de soorten vakanties die er door gebracht kunnen worden. Frankrijk heeft prachtige campings in een hele mooie groene omgeving aan de kust of landinwaarts. Maar Frankrijk heeft ook hele moderne accommodaties zoals hotels en resorts waar een heerlijke zonvakantie Frankrijk doorgebracht kan worden. Het land heeft prachtige streken zoals Bretagne, Bourgogne, Cote D’azur en natuurlijk de Franse Alpen. Deze streken staan bekend om hun prachtige omgeving en de meeste mensen kennen ze ook als een wijn, want Frankrijk is het land van de wijn. De meeste toeristen vanuit Nederland gaan naar zuid Frankrijk om dicht aan de Spaanse grens de zon op te zoeken. Tegenwoordig gaan ook steeds meer toeristen naar het Franse eiland Corsica om daar te genieten van een zonvakantie. Corsica is nog een relatief onbekend eiland voor de meeste toeristen en er zijn nog hele stukken ongerepte landschappen te ontdekken op dit mooie eiland.

Zuid Frankrijk ideale bestemming voor een zonvakantie

Door de ligging van zuid Frankrijk is het een perfecte bestemming om te genieten van een Frankrijk zonvakantie. In zuid Frankrijk tref je heel veel campings aan waar je met een caravan of tent prima kunt kamperen. Ook als je geen caravan of tent hebt is de mogelijkheid er om een caravan, bungalow of tent te huren zodat je altijd kunt genieten van het zonovergoten zuid Frankrijk. Het land kent meerdere culturele bezienswaardigheden die je als toerist kunt bezichtigen, in zuid Frankrijk is dit iets minder dan in de hoofdstad Parijs waar bijvoorbeeld de Notré Dame en de Arc de Triomphe te zien zijn. Ook de Franse keuken is bij uitstek heel erg goed en iedereen die in Frankrijk op vakantie gaat moet tenminste één keer gegeten hebben in een restaurant met een traditionele Franse keuken. Naast het lekkere eten uit de Franse keuken is zoals de meeste toeristen wel weten de wijn er heel goed, dit komt omdat Frankrijk een echt wijnland is. De bekendste streek wijnstreek in Frankrijk is Champagne waar ook dé Champagne vandaan komt. Door de diversiteit van Frankrijk blijft het land altijd enorm populair als vakantieland, want je kunt in en hotel, vakantiehuis, appartement of één van de duizenden campings een vakantie vieren.

 Klik hier voor meer informatie over Frankrijk.

This entry was posted in Informatie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>