Handige vakantie tips

Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan dan heb ik een paar goede tips voor je waardoor je goedkoper uit bent en meer geld overhoud om op je vakantie zelf uit te geven.

Mijn eerste top is over het vervoer dat je gebruikt om op vakantie te gaan wat ik aanraad is om zeker niet je eigen auto te gebruiken ga in plaats hiervan met de bus of trein op vakantie. Er zijn nu heel bus maatschappijen die heel erg comfortabele bussen hebben waarmee ze vakantiegangers naar het buitenland brengen met bestemmingen als Spanje, Frankrijk en veel meer landen. Dan heb je nog natuurlijk de trein die wel ietsje duurder is maar dan reis je wel veel sneller met de verbindingen en sneller treinen van vandaag ben je al binnen enkele uren in Frankrijk.

Dan is er nog de verblijfplaats in plaats van in hotels te verblijven kies ervoor om in een motel of hostel te verblijven wat veel goedkoper is. Als je van plan bent om een lange vakantie te vieren dan raad ik je aan om een bungalow te huren want je betaald hetzelfde prijs voor 1 week in een bungalow als je betaald voor 1 nacht in de hotel. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk hier een video met tips

This entry was posted in Vakantie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>